Fasadtvätt med ultrarent vatten
Regelbunden rengöring är ett enkelt och prisvärt sätt att undvika kostsamma fasadrenoveringar.

Ska man verkligen behöva tvätta sin fasad?
Det gjorde man väl aldrig förr? Exakt. Sanningen är att påväxten av alger och mögel på våra fasader ökar. Orsaken är enligt vissa experter att vi har fått ett varmare och fuktigare klimat. Det innebär att ytlig påväxt av mögel och alger behöver motarbetas med tätare intervaller. 
Varför måste man tvätta fasaden?
Det finns flera skäl att tvätta sin fasad, Du bevarar och får längre hållbarhet på den befintliga färgen, den fräschas upp och kan rentav upplevas som nymålad. En ren fasad ger också mindre möjligheter till påväxt i form av alger och mögel.

Underhållstvätta fasaden
Att ställa till kalas för mögelsvampar och alger är det få som vill. Men husägarna i vårt avlånga land har ännu inte fått in fasadtvätt i det allmänna underhållstänket. Många kunder reagerar med förvåning över att en fasad behöver tvättas.

Hur ofta ska man tvätta fasaden?
Det beror på färgtyp och miljön omkring huset
När du ser påväxt av små svarta prickar och alger är det dags att rycka ut med rätt rengöringsmedel. 
Ju snabbare du behandlar påväxten, desto enklare är hela tvättprocessen. Väntar du för länge blir det en större kraftansträngning.

Tvätta fasaden innan du målar
Extra viktigt att tvätta fasaden är det inför ommålning. – Annars målar du in mögel och alger i färgen, vilket gör att de snabbt kommer tillbaka och din fasad ser ofräsch ut.  

Kontakta oss för offert
 Tel: 076- 028 24 12
Eller så skickar ni ett mail.